ΑΚOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Η εταιρία AskoFruit είναι μία οικογενειακή επιχείρηση Παραγωγής και Χυμοποίησης Βιολογικού Ροδιού. Η AskoFruit – Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Μεσογειακή διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης δίπλα στα βασιλικά ανάκτορα της Φαιστού.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία το 2009 ξεκίνησε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και προχωράει κάθε χρόνο σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες και αυξάνοντας την παραγωγή της με γεωμετρική πρόοδο, φτάνοντας το 2020 τα 5.500 δέντρα ροδιάς. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στα κτήματα της, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε φρούτο ροδιού και καρπό στην εγχώρια αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Οι καλλιέργειες μας φροντίζονται με πολλή αγάπη και μεράκι, είναι Βιολογικές παράγοντας ποιοτικό βιολογικό φρούτο ροδιού, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του Ροδιού.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία φυσικών και αγνών προϊόντων με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για το ρόδι, το φρούτο που έχει αποκτήσει επάξια τον τίτλο του “Βασιλιά των Super Fruit”.


CREATED BY THE ZYME & PGWORKS