ΑΚOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υπηρεσίες

Κύριες Υπηρεσίες

Υπηρεσία για να δημιουργήσετε χυμό από τα δικά σας φρούτα!

Είστε παραγωγός και θέλετε να χυμοποιήσετε τα φρούτα σας; Στην AskoFruit σας προσφέρουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας χυμό από τα δικά σας φρούτα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επιμέλεια της συσκευασίας (100ml και άνω), την επικόλληση των ετικετών (σε στρογγυλό μπουκάλι) και την εκτύπωση της ημ. λήξης του προϊόντος σας όπως μας υποδείξετε.
Επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων για να κανονίσουμε ημερομηνία και ώρα που θα αφήσετε τα φρούτα σας καθώς έχουμε σταθερή παραγωγική ικανότητα. Εμείς θα προγραμματίσουμε τη χυμοποίηση με βάση την εκτιμώμενη ποσότητα που θα μας φέρετε και θα φροντίσουμε για τη διαθεσιμότητα του κατάλληλου προσωπικού.
Λάβετε υπόψη ότι χρειαζόμαστε μια ελάχιστη ποσότητα φρούτων 40 κιλών για την παραγωγή του χυμού σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υπηρεσία για να δημιουργήσετε τη δική σας μαρμελάδα!

Έχετε τα φρούτα αλλά όχι τον εξοπλισμό και την εμπειρία για να φτιάξετε την δική σας μαρμελάδα; Είστε ένας παραγωγός που θέλει να επεκταθεί και στο μεταποιητικό κομμάτι του φρούτου που παράγει; Είμαστε εδώ για να σας βρούμε λύση. Η AskoFruit αναλαμβάνει όλη την διαδικασία μαρμελαδοποίησης του φρούτου σας, την επιμέλεια της συσκευασία της (100ml και άνω), την επικόλληση των ετικετών σας (σε στρογγυλό βάζο) και την εκτύπωση της ημ. λήξης του προϊόντος σας όπως μας υποδείξετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αποθήκευση Ψύξης – Κατάψυξης & Ξηρού Φορτίου

Μεγάλη Παραγωγή και μειωμένος αποθηκευτικός χώρος; Η AskoFruit έχει τη λύση. Με θαλάμους ελεγχόμενης ψύξης και καταγραφικό θερμοκρασίας σας εγγυάται την καλύτερη και αποδοτικότερη αποθήκευση των φρούτων, λαχανικών & χυμών σας στις πιο κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας.
Ρωτήστε μας και για Αποθήκευση Ξηρού Φορτίου (περίοδος αποθήκευσης: Φεβρουάριος – Σεπτέμβριος).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Υπηρεσία παράδοσης τελικού προϊόντος

Αναλαμβάνουμε την παράδοση των δικών σας προϊόντων στην έδρα σας (προσωρινά μόνο εντός Κρήτης) κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτουμε εγκεκριμένα φορτηγά αυτοκίνητα  που παρέχουν ελεγχόμενες θερμοκρασίες θαλάμου κατά την διάρκεια της μεταφοράς των προϊόντων στο χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όλες οι υπηρεσίες μας σε μία λίστα:

👉  Διαλογή Στρογγυλών Φρούτων & Λαχανικών - Συσκευασία:

Έχετε μια μαζική παραγωγή και θα θέλατε διαλογή και συσκευασία των φρούτων ή των λαχανικών σας; Η AskoFruit σας δίνει την επιλογή διαλογής κατά βάρος των προϊόντων σας καθώς και την συσκευασία τους όπως μας υποδείξετε.


👉  Εμφιάλωση Χυμών (100ml – 1lt):

Μετά τη χυμοποίηση τι; Είμαστε εδώ για εμφιαλώσουμε τον χυμό των φρούτων σας σε απόλυτα ασηπτικές συνθήκες με όλα τα θρεπτικά συστατικά του σε ένα μπουκάλι!


👉  Ετικετοποίηση & Εκτυπώσεις Τελικού Προϊόντός:

Έχετε κάνει όλες της απαραίτητες διαδικασίες για το τελικό προϊόν σας αλλά θέλετε να περάσετε ετικέτα round up ή να εκτυπώσετε στοιχεία ή ημερομηνίες πάνω στη συσκευασίας σας χωρίς τον φόβο να αλλοιωθεί το κείμενο κατά την αποθήκευση του; 
Είμαστε εδώ και γι’ αυτό παρέχοντας σας μεμονωμένες υπηρεσίες ετικετοποίησης, με προϋπόθεση η ετικέτα να πλήρη τις προδιαγραφές που θα σας υποδείξουμε για την καλύτερη τοποθέτηση της στο στρογγυλό μπουκάλι ή βάζο σας καθώς και για να εκτυπώσουμε το κείμενο που θα μας υποδείξετε (συνήθως πάνω στην ετικέτα σας). Εκτυπώνουμε πάνω σε χαρτί, μέταλλο, ξύλο ή γυαλί με μαύρο μελάνι.


👉  Υπηρεσία “Private Lebel” Προϊόντων Ροδιού:

Θέλετε να εντάξετε το ρόδι σαν προϊόν στην ήδη υπάρχον γκάμα προϊόντων σας αλλά με δική σας ετικέτα. Η AskoFruit σας παρέχει την λεγόμενη υπηρεσία φασόν παραγωγής.

Ρωτήστε μας για το χυμό ρόδι μας, τις μαρμελάδες ρόδι, το σιρόπι ροδιού και οποιοδήποτε άλλο προϊόν μπορεί να σας ενδιαφέρει.


👉 Αποθήκευση Ψύξης – Κατάψυξης & Ξηρού Φορτίου:

Μεγάλη Παραγωγή και μειωμένος αποθηκευτικός χώρος; Η AskoFruit έχει τη λύση! Με θαλάμους ελεγχόμενης ψύξης και καταγραφικό θερμοκρασίας σας εγγυάται την καλύτερη και αποδοτικότερη αποθήκευση των φρούτων – λαχανικών & Χυμών σας στις πιο κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας. Ρωτήστε μας για Αποθήκευση Ξηρού Φορτίου Περίοδος (Φεβρουάριος – Σεπτέμβριος).


👉 Χυμοποίηση Φρούτων:

Είστε παραγωγός και θέλετε να χυμοποιήσετε τα φρούτα σας; Η AskoFruit σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε!


👉  Μαρμελαδοποίηση Φρούτων:

Έχετε τα φρούτα αλλά όχι τον εξοπλισμό και την εμπειρία για να φτιάξετε την δική σας μαρμελάδα; Είστε ένας παραγωγός που θέλει να επεκταθεί και στο μεταποιητικό κομμάτι του φρούτου που παράγει; Είμαστε εδώ για να σας βρούμε λύση. Η AskoFruit αναλαμβάνει την όλη την διαδικασία μαρμελαδοποίησης του φρούτου σας, την συσκευασία της (100ml και άνω), την επικόλληση των ετικετών σας (σε στρογγυλό βάζο) και την εκτύπωση της ημερομηνίας λήξης του προϊόντος σας όπως μας υποδείξετε.


👉  Υπηρεσία Παράδοσης Τελικού Προϊόντος: (εντός Κρήτης)

Αναλαμβάνουμε την παράδοση των τελικών προϊόντων σας στην έδρα που θα μας υποδείξετε (εντός Κρήτης) και κατόπιν συνεννόησης με εγκεκριμένα φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρίας μας παρέχοντας σας ελεγχόμενες θερμοκρασίες θαλάμου ακόμα και κατά την διάρκεια μεταφορά τους στο χώρο σας.

Οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξετε για να συνεργαστείτε μαζί μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε συνέπεια, επαγγελματισμό, αυστηρό έλεγχο ποιότητας του τελικού προϊόντος και προσιτές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Δεδομένα που μας εξασφαλίζουν, ως την ασφαλέστερη και επικρατέστερη επιλογή για την ιδέα σας:

 1. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στο χώρο του τροφίμου και σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
 2. Έλεγχοι διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων σας κατά την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.
 3. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την μη εκπόνηση του φρούτου – λαχανικού δίνοντας ένα τελικό προϊόν Α’ Ποιότητας.
 4. Θάλαμοι αποθήκευσης με ελεγχόμενη θερμοκρασία βάση της απαιτήσεις του προϊόντος σας.
 5. Συνέπεια στο χρόνο υλοποίησης του έργου.
 6. Αναφορές με οργανόγραμμα εργασιών – παρατηρήσεων και ελέγχων που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και αποτελεσμάτων αυτής.
 7. Μεταφορά Τελικών Προϊόντων στην έδρα σας (εντός Κρήτης) με εγκεκριμένο στόλο φορτηγών ψύξης της εταιρίας μας με ελεγχόμενες θερμοκρασίας θαλάμου από (-18°C έως 10°C)
 8. Η AskoFruit είναι κάτοχος διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων εφαρμόζοντας τα συστήματα:
  HACCP
  (Ανάλυση Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου),
  ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2018 και
  ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015
  Πρόκειται για συστήματα, τα οποία εφαρμόζονται στην διαδικασία παραγωγής κάθε τροφίμου και καλύπτουν όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και την τελική διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

CREATED BY THE ZYME & PGWORKS