ΑΚOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα & Blog

Πρόσφατα εταιρικά νέα & ενδιαφέροντα θέματα blog

Επενδύοντας στο Μέλλον - Στοχεύοντας την Ποιότητα!

21/12/23

Ο άνθρωπος πίσω από την AskoFruit, κ. Μανώλης Ασκοξυλάκης, προσπαθεί καθημερινά να ανεβάζει την ποιότητα των προϊόντων του, όχι μόνο με την φροντίδα των δέντρων του και την σωστή κατάρτιση του προσωπικού του, αλλά και με την ένταξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που θα εκτοξεύσουν στα ύψη το τελικό προϊόν.

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Οι ροδιές μας περιποιούνται καθημερινά με πολύ αγάπη και σεβασμό για να μας δώσουν όταν έρθει ο καιρός τους, τους καλύτερους Βιολογικούς τους καρπούς. Τον ίδιο σεβασμό θέλουμε να δείξουμε και εμείς στους πελάτες που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια, και γι αυτό επενδύσαμε σε μια νέα πρωτοποριακή γραμμή διαλογής ροδιών, για να είστε βέβαιοι ακόμα και με κλειστά μάτια, ότι γεύεστε 100% Βιολογικό Κρητικό Ρόδι Α’ ποιότητας.

Η αναβάθμιση όμως της Askofruit δεν τελειώνει εδώ. Αλλάξαμε εντελώς τον τρόπο εμφιάλωσης, ταπώματος, επικόλλησης ετικέτας και προσθήκης ημερομηνίας λήξης, αντικαθιστώντας τις μέχρι τώρα μεθόδους με μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή εμφιάλωσης, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει την απαραίτητη προστασία που χρειάζεται ο χυμός ρόδι, «Ο Χυμός της Χαράς».

Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε στο ελάχιστο δυνατό το μικροβιακό φορτίο του χυμού και αποφεύγουμε ολοκληρωτικά την επιμόλυνση από το εξωτερικό περιβάλλον, φτάνοντας σε εντελώς ασηπτικές συνθήκες όλης της μεταποιητικής διαδικασίας ενώ παράλληλα ο χυμός εμφιαλώνεται χωρίς να υπάρχουν απώλειες των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του, καθώς πλέον με την αυτοματοποιημένη γραμμή εμφιάλωσης δεν υπάρχει έκθεση σε κανένα εξωγενή παράγοντα.


«Ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας προτιμάτε όλα αυτά τα χρόνια.»

Μανώλης Α. Ασκοξυλάκης


Ο πρωτοποριακός τρόπος διαλογής, χυμοποίησης και εμφιάλωσης που πλέον χρησιμοποιούμε, μας κάνει να λέμε με καμάρι ότι «ο Χυμός της Χαράς» είναι πιο αντιοξειδωτικός, ευεργετικός και θρεπτικός ακόμα και από αυτόν που θα έπινε κανείς στύβοντας απευθείας ένα ρόδι στον οικιακό του αποχυμωτή, πόσο μάλλον των συμπυκνωμένων ή παστεριωμένων χυμών του εμπορίου.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλα καταρρέουν, εμείς πρέπει να φροντίσουμε η ποιότητα της διατροφής μας να είναι στην κορυφή, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά. Επενδύουμε λοιπόν ακόμα μια φορά στην ποιότητα και ως μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας προτιμάτε όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσοτερα Αρθρα
CREATED BY THE ZYME & PGWORKS